KAMU DENETÇİSİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

02 Aralık 2013 14:00, Haberler


KAMU DENETÇİSİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

Çalışma hayatından sorumlu Kamu Denetçisi Abdullah Cengiz Makas, 2 Aralık 2013 tarihinde Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı ziyaret ederek, yeni kurulan Kamu Denetçiliği Kurumu hakkında bilgi verdi. Ziyarete Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız da katıldı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kamu Denetçiliği Kurumunun önemine dikkat çekerek, İsveç Parlamentosunda yaptığı konuşmada da bu konuya değindiğini ifade etti. Arslan, kurumun yeni olmasına rağmen önemli bir görev üstlendiğini belirterek, yakın zamanda Liman-İş Sendikamızın mağduriyetinin giderilmesi konusunda Kamu Denetçiliği Kurumunun önemli bir karara imza attığını ifade etti. Arslan, Kamu Denetçiliği Kurumunun Türkiye’nin vicdanı olacağını belirterek, Makas nezdinde Kamu Denetçiliği Kurumuna çalışmalarında başarılar diledi.

 

Çalışma hayatından sorumlu Kamu Denetçisi Abdullah Cengiz Makas da kurumun vatandaş ile devlet arasında bir arabulucu gibi çalıştığına dikkat çekerek, kendisinin çalışma hayatından sorumlu Kamu Denetçisi olduğunu söyledi. Makas, Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından çalışma hayatına ilişkin her türlü şikayetin dikkatle incelendiğini kaydetti.

Ziyarete Kamu Denetçiliği uzmanı Münir Tireli de katıldı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Aralık 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu