OPF’DE HAK-İŞ’İN KADIN ÇALIŞMALARINI ANLATTIK

15 Ekim 2021 16:47, Komite Etkinlikleri


OPF’DE HAK-İŞ’İN KADIN ÇALIŞMALARINI ANLATTIK

Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in katılımcıları arasında yer aldığı Ortak Paylaşım Forumu içerisinde TİSK’in ev sahipliğinde düzenlenen Çalışma hayatında gençler ve kadınlar buluşması oturumu 14 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşti. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof Dr. Vedat Bilgin ile söyleşi biçiminde gerçekleşen toplantıya Konfederasyonumuz HAK-İŞ’i temsilen HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkan Yardımcısı ve Öz İplik İş Sendikamızın Kadın Komitesi Başkanı Fulya Pınar Özcan ve HAK-İŞ ve Öz Sağlık İş Sendikamızın Aydın İl Başkanı Nefise Şahin katıldı

Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in kadın çalışmaları konusunda Ulusal ve Uluslararası alanda gösterdiği başarılara ilişkin bilgiler verilen söyleşide özellikle Uluslararası temsillerimiz, kadın istihdamının geliştirilmesi için çözüm önerilerimiz ve HAK-İŞ’in son 10 yılda kadın temsili konusunda gerçekleştirdiği önemli gelişim sürecine ilişkin bilgiler verildi.

Toplantının sonunda Bakan Bilgin’e Öz İplik İş Sendikamız üyesi Tekstil emekçisi kadınlar tarafından dokunan el dokuması halıyı ve Öz Sağlık-İş Sendikamız tarafından yayınlanan İşyeri Şiddetiyle Mücadele rehberini takdim ettik.


HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Ekim 2021 16:47, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu