HAK-İŞ MEYEB, YENİ DEĞERLENDİRİCİLER İÇİN EĞİTİCİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

19 Ocak 2016 14:00, Haberler


HAK-İŞ MEYEB, YENİ DEĞERLENDİRİCİLER İÇİN EĞİTİCİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

HAK-İŞ MEYEB, belgelendirme kapsamındaki mesleklere ilişkin Değerlendirici ekibini genişletmek amacıyla 16-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Hatay Erzin İSOS Termal Otel'de Değerlendiriciler için Eğitici Eğitimi gerçekleştirdi. Söz konusu eğitime eğitici olarak HAK-İŞ MEYEB İşletme Müdürü Şahin Serim, Kalite Yönetim Temsilcisi Rıdvan Günay, HAK-İŞ MEYEB Makine ve Metal Alanı Değerlendiricileri Mehmet Pancar, Mehmet Polat ve Yasın Kocabıyık katıldı.

 

Söz konusu çalışmada, HAK-İŞ MEYEB Değerlendirici ekibine dahil edilmek üzere;

 

 

- Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Erhan Akı, Teknik Öğretmenleri İrfan Gönüllü, Önder İnkaya,

 

- Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Teknik Öğretmeni Adem Soysal ve Ömer Faruk Kıvrak,

 

- İstanbul Fatih Sultanahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muhitdin Kara, Müdür Yardımcısı Ümit Pehlivan,

 

- İstanbul Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Arkın Polat,

 

- Ankara Ulus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Teknolojileri Alan Şefi İrfan Baydemir, Teknik Öğretmen Şeref Ünver,

 

- Kayseri Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Selçuk Erdem, Metal Teknolojileri alan şefi Mustafa Varol, Makine Atölye şefi Metin Basat,

 

- İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Demircan, Müdür Yardımcısı İbrahim Adıgüzel,

 

- Bursa Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Sevgin Vatansever, Makina Teknolojileri Alan Öğretmeni Sedat Yılmaz,

 

- Bursa Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Teknolojileri Alan Öğretmeni Selahaddin Adıbelli katıldı.

 

Eğitim Programı kapsamında İşletme Müdürü Şahin Serim, HAK-İŞ MEYEB tanıtımı gerçekleştirdi. Ardından Uzman Değerlendirici Mehmet Pancar, HAK-İŞ MEYEB belgelendirme kapsamındaki mesleklere ilişkin Ulusal Meslek Standartları, Ulusal Yeterlilikler ve Ulusal Yeterliliklerde Tanımlı Değerlendirici Ölçütleri konusunda katılımcılara bilgi verdi.

 

HAK-İŞ MEYEB Kalite Yönetim Temsilcisi Rıdvan Günay, Kalite Yönetim Sistemi, Sınav ve Belgelendirme Süreçleri ve Sınav Yazılımı ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

 

HAK-İŞ MEYEB bünyesinde dört yıldır Değerlendirici olarak görev yapan ve desteklerini esirgemeyen Makine Alanı Değerlendiricileri; Mehmet Pancar ve Mehmet Polat, Makine Bakımcı Seviye 3-4, Köprülü Vinç Operatörü Seviye 3 ve Hidrolik Pnömatikçi Seviye 4-5, Metal Alanı Değerlendiricisi; Yasin KOCABIYIK Çelik Kaynakçısı Seviye 3 mesleklerine ilişkin Sınav Şartnamelerinde yer alan sınav süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar ve ilgili Ulusal Yeterliliklerdeki sınav kuralları hakkında katılımcılara bilgi verdiler. Bazı sınav örnekleri simülasyon yoluyla tanıtıldı.

 

Eğitimin sonunda İşletme Müdürü Şahin Serim'in kapanış konuşmasını gerçekleştirdiği Eğitim Programı başarıyla sonuçlandırıldı.


HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Ocak 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu