GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN COVİD-19 AŞISINI YAPTIRDI

17 Şubat 2021 16:01, Haberler


GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN COVİD-19 AŞISINI YAPTIRDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, sırasının gelmesi üzerine Covid-19 aşısının ilk dozunu yaptırdı. Aşı çalışmasının başarıyla yürütülmesi dolayısıyla başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerini ileten Arslan, sırası gelen tüm HAK-İŞ üyelerimizi ve vatandaşlarımızı aşılarını olmaya davet etti. 

Arslan, 17 Şubat 2021 tarihinde Çankaya 124 Nolu Aile Hekimliği Biriminde Covid-19 aşısının ilk dozunu oldu. Arslan, aşısını olduktan sonra yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Sıramızın gelmesi üzerine, randevumuzu alarak bugün aşımızın ilk dozunu olduk. 

Dünyayı ve ülkemizi etkileyen Covid-19 salgınına karşı vatandaşlarımızı korumak için aşılama çalışmalarının başarılı bir şekilde yürütülmesinde emeği olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. 

Aşılama çalışmasının başarılı bir şekilde tamamlanmasını ve salgının son bulmasını temenni ediyoruz. Sırası gelen tüm HAK-İŞ üyelerimizi ve vatandaşlarımızı aşılarını olmaya davet ediyorum.  Aşılarımızı yaptırarak, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak salgın sürecinin başarıyla atlatılabileceğine inanıyoruz. 

Bu süreçte hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Rabbimizden rahmet, hastalık geçirenlere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”


HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Şubat 2021 16:01, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu