YILDIZ, ÖZ MADEN-İŞ SENDİKAMIZIN EGE BÖLGE BAŞKANLIĞI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

04 Ekim 2021 14:00, Haberler


YILDIZ, ÖZ MADEN-İŞ SENDİKAMIZIN EGE BÖLGE BAŞKANLIĞI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, 4 Ekim 2021 tarihinde Konfederasyonumuza bağlı Öz Maden İş Sendikamızın İzmir İlinde Ege Bölge Başkanlığı  açılış törenine katıldı.

Öz Maden İş Sendikamızın İzmir İlinde Ege Bölge Başkanlığı açılış törenine  Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız,  Öz Maden İş Sendikamızın Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik Sanayi Genel Müdürü Serkan Bahçekapılı, siyasi partilerin ilçe başkanları, HAK-İŞ İzmir İl Başkanımız Gültekin Şimşek, HAK-İŞ Manisa İl Başkanımız Turan Karanfil, HAK-İŞ Balıkesir İl Başkanımız Savaş Dal, HAK-İŞ İstanbul İl Başkanımız Mustafa Şişman, Öz Orman-İş Sendikamızın İzmir Şube  Başkanı  Hamiyet Boyacı, HAK-İŞ MEYEB İşletme Müdürümüz Rıdvan Günay, HAK-İŞ Uzman Yardımcısı Mert Tezer, Konfederasyonumuza bağlı Özçelik-İş  ve Medya-İş Sendikalarımızın İzmir il temsilcileri, Öz Maden İş Sendikamızın üyeleri, davetliler ve basın mensupları katıldı.

“Genel Başkanımızın Selamlarını İletiyorum”

Yıldız, tüm katılımcılara HAK-İŞ Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın selam ve başarı dileklerini ileterek, “Genel Başkanımız Mahmut Arslan yoğun programı nedeniyle burada olamadı. Sizlere Genel Başkanımızın selam ve başarı dileklerini getirdim. Bugün çok özel ve güzel bir günü yaşıyoruz. Öz Maden-İş Sendikamızın Bölge Başkanlığı’nın başta madenciler olmak üzere çalışanlarımıza, işverenlerimize ve bütün toplumumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“HAK-İŞ Sendikacılığın Temel Aktörlerindendir”

Yıldız, HAK-İŞ Konfederasyonu’nun Türkiye'deki sendikacılığın temel aktörü durumunda olduğunu ifade ederek, “Bugün çok şükür milyona yakın üyesiyle Türkiye’nin ikinci büyük konfederasyonu ve en güçlü konfederasyonlarından birisi haline geldik. Büyümeye ve güçlenmeye devam ediyoruz. İnşallah sayılarımızı bütün iş kollarında artırarak milyonların üzerine çıkmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

“Bizi Diğerlerinden Farklı Kılan İlkelerimiz Var”

HAK-İŞ Konfederasyonu’nun hızlı büyümesindeki en önemli etkenin kendi ilkeleri ve nitelikleri olduğunu vurgulayan Yıldız, “HAK-İŞ Konfederasyonu’nu farklı kılan, demokratik, katılımcı, özgür, yapıcı düşünmesi, sosyal diyaloğa önem vermesi ve sonuç odaklı olmasıdır” dedi.

Çalışma hayatında her zaman başarılı işlere imza atarak yollarına devam ettiklerini belirten Yıldız, “Burada HAK-İŞ anlayışının çok güzel bir modeli hayata geçirilmektedir. Biz bütün işyerlerinde, bütün sektörlerde işbirliğine, diyaloğa, verimliliğe dayanan ve hakları en güzel şekilde ortaya koyan bir model geliştirmeye çalışıyoruz. Bu bizim için son derece önemli bir şeydir” şeklinde konuştu. 

“Madenciliğe Yeni Bir Adım Attık”

Yıldız konuşmasında “Madenciliğe yeni bir adım attık. İlk sendikamızı bu bölgede kurduk, yavaş gittik ama şu anda önemli bir yerdeyiz. Burada oluşturduğumuz model inşallah bütün Türkiye'de gelişecek” dedi.

“Tüm Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyorum”

Soma maden kazasında ve afetlerde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Yıldız, “Son zamanlarda sel ve yangın gibi büyük felaketler de birçok çalışan arkadaşımız vefat etti, şehit oldu. Dolayısıyla bütün çalışırken hayatlarını kaybeden kardeşlerimize ve vatanı için şehit düşenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

“Bugün Burada Yeni Bir Bayrak Diktik”

Yıldız, Bölge Başkanlığı’nın hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Bu güzel açılışımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün burada yeni bir bayrak dikmiş oluyoruz. Bu bütün topluma hizmet edecek bir yarıştır ve biz bu yarışta HAK-İŞ olarak, Öz Maden-İş Sendikası olarak ve diğer sendika temsilcilerimizle bütün topluma ve emekçi arkadaşlarımıza hizmet etmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.

 “İşkolumuzda 3. Büyük Sendika Olduk”

Öz Maden İş Sendikamızın Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü yaptığı konuşmada, “Sendikamız için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sendikamız, bağlı bulunduğu iş kolunda 3. büyük sendika olmuştur. Sendikamız, iş kolunda yetkili sendika ve ülkemizin parlayan yıldızı olduğunu bir kez daha tescillemiştir. Bu süreçte bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen başta HAK-İŞ Konfederasyonumuz Genel Başkanı Mahmut Arslan olmak üzere, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Osman Yıldız’a teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“Üyelerimize Verdiğimiz Sözleri Tek Tek Yerine Getiriyoruz”

Kütükçü, Öz Maden-İş sendikası olarak ilkeli, kararlı, sorumlu ve onurlu duruşla geleceğe güvenle bakan, misyon ve vizyon sahibi sendikacılık anlayışlarıyla yola devam edeceklerini ifade ederek, “Üyelerimize verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyor, madencilerin sesi ve sözü olmaya devam ediyoruz. Önce bölgemizde işkolumuzun bir numarası olmaya ve ülkemizde maden iş kolunda zirve yapmayı hedefliyoruz. Bölge başkanlığımız, sendikamız üyelerimize ve toplumumuza hayırlı olsun” diye konuştu.



HABERE AİT GÖRSELLER :

04 Ekim 2021 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu