GÜNER VE BERABERİNDEKİ HEYETTEN MYK’YA ZİYARET

06 Ekim 2021 17:30, Haberler


GÜNER VE BERABERİNDEKİ HEYETTEN MYK’YA ZİYARET

Genel Sekreterimiz Eda Güner, "Genç Kadın Emekçilerin Yaygın Öğrenme Yoluyla Güçlendirilmesi" Projesi kapsamında beraberindeki heyetle birlikte MYK’yı ziyaret ederek, MYK Başkanı Adem Ceylan ile görüştü. 

Güner, 6 Ekim 2021 tarihinde "Genç Kadın Emekçilerin Yaygın Öğrenme Yoluyla Güçlendirilmesi" Projesi kapsamında düzenlenen eğitim programı için Türkiye’de bulunan Bulgaristan Taşıma İşçileri Federasyonu (FTTUB), Fransa COJEP International, Arnavutluk Emek Hakları Merkezi (CLR-AL) temsilcileri ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın temsilcisi gençler ve kadınlar, MYK Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Güner’e HAK-İŞ MEYEB İşletme Müdürümüz Rıdvan Günay ve HAK-İŞ Uzmanları eşlik etti. Ziyarette, MYK Başkan Yardımcısı Metin Karaman, MYK Uluslararası İlişkiler ve AB Daire Başkanı İsmail Özdoğan da yer aldı. 

MYK Başkanı Adem Ceylan ve MYK Uzmanları tarafından Türkiye Mesleki Yeterlilikler Çerçevesi, mesleki yeterlilikler, standartlar, MYK’nın çalışma hayatındaki göstermiş olduğu faaliyetleri içeren detaylı bir sunum yapıldı.


HABERE AİT GÖRSELLER :

06 Ekim 2021 17:30, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu