YILDIZ, “PROJEMİZİN MODEL OLMASINI DİLİYORUM”

07 Ekim 2021 14:42, Haberler


YILDIZ, “PROJEMİZİN MODEL OLMASINI DİLİYORUM” 

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, 7 Ekim 2021 tarihinde "Genç Kadın Emekçilerin Yaygın Öğrenme Yoluyla Güçlendirilmesi" Projesi kapsamında HAK-İŞ Genel Merkezi’nde düzenlenen eğitim programına katıldı. Yıldız, yürüttüğümüz projemiz ile eğitimlerden, ortaya çıkan dokümanlara, teknoloji ile bağından, diyalog temelinde yürütülen kurum ziyaretlerine ve ülkeler arasındaki etkileşimin sağlanmasına kadar pek çok farklılığın hayata geçirildiğine dikkat çekerek, “Bu projemizin model olmasını diliyorum” dedi. 

Programa Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, HAK-İŞ Genel Sekreterimiz Eda Güner, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti, Bulgaristan Taşıma İşçileri Federasyonu (FTTUB), Fransa COJEB International, Arnavutluk Emek Hakları Merkezi (CLR-AL) temsilcileri, projenin yerel ortağı Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi temsilcileri, akademisyenler, konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın temsilcisi genç ve kadınlar ile HAK-İŞ uzmanları katıldı.

“Bu Projemizin Model Olmasını Diliyorum”

Yıldız, HAK-İŞ Konfederasyonu olarak başarılı bir projeyi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu proje ile kapsamlı eğitimler, dokümanlar ile teknoloji ile bağlantı kurmayı, diyaloğu başarmayı ve olabildiğince kurum ziyaretleri yapmayı, ülkeler arasında etkileşimi ve farklılıkları paylaşabilmeyi başarmış bulunuyoruz. Bu projemizin bir model olmasını diliyorum” dedi.

Projede birinci ve ikinci aşamalarının başarıyla tamamlandığını ve ileri düzey aşamaya geçildiğini vurgulayan Yıldız, “Eğitimlerde en önemli hususlardan birisi de aşamalı eğitimdir. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak bu projemizde bunu başarmış bulunuyoruz. Birinci ve ikinci aşamaları geçtik ve şimdi ileri düzey aşama olarak devam ediyoruz” dedi.

“Yeni Konseptler Ortaya Koyuyoruz”

Yıldız, HAK-İŞ Konfederasyonu’nun gençlikle ilgili birçok projeye imza attığını vurgulayarak, “Burada gençlikle ilgili bir proje gerçekleştiriyoruz. Kendimizi tanımlamak için yeni yeni konseptler ortaya koyuyoruz. Sürekli üreten ve kendini geliştiren birçok ortamlardan geçtik. Hangi zorlukla karşılaştıysak kendimiz olarak yolumuza devam ettik. Bunu da kendi kimliğimizi geliştirerek, düşünce yapımızı, politikalarımızı, stratejimizi geliştirerek yaptık” dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

07 Ekim 2021 14:42, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu