HAK-İŞ’TEN AHİK BAŞKANI MAHBELIYEV'E ZIYARET

28 Ekim 2021 23:01, Haberler


HAK-İŞ’TEN AHİK BAŞKANI MAHBELIYEV'E ZİYARET 

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız ve Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci, Azerbaycan Hemkarlar İttifakları Konfederasyonu (AHİK) Genel Başkanı Settar Mahbeliyev'i ziyaret etti, HAK-İŞ'in Azerbaycan’ın haklı davasına desteğini bir kez daha dile getirdi. 

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız,  28 Ekim 2021 tarihinde Özçelik-İş Sendikamızın Başkanlar Kurulu Toplantısı için bulunduğu Azerbaycan'da Genel Başkan Yardımcımız ve Özçelik-İş Sendikamızın Başkanı Yunus Değirmenci ve beraberindeki heyetle birlikte bir dizi temaslarda bulundu. 

Yıldız ve Değirmenci ile Özçelik-İş Sendikamızın Yönetim Kurulu üyeleri ve beraberindeki heyet, ilk olarak Azerbaycan’ın merhum milli lideri Haydar Aliyev’i kabri başında ziyaret ederek, dua ettiler. 

Yıldız ve Değirmenci Aliyev’in mezarına yapılan ziyaretin ardından Azerbaycan Hemkarlar İttifakları Konfederasyonu (AHİK) Genel Başkanı Settar Mahbeliyev'i ziyaret etti. 

Genel Başkan Yardımcımız Dr Osman Yıldız, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın selamlarını ileterek, HAK-İŞ'in Azerbaycan’ın haklı davasına desteğini bir kez daha dile getirdi. 

Heyet, AHİK ziyaretinin ardından Azerbaycan Metal Sendikası Başkanı Bakır Yusifov ile de bir araya gelerek, sendikalar arası işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Ekim 2021 23:01, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu