ARSLAN, ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKAMIZIN KADINLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

04 Mart 2022 22:25, Haberler


ARSLAN, ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKAMIZIN KADINLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 4 Mart 2022 tarihinde konfederasyonumuza bağlı Öz Güven-Sen Sendikamız tarafından İstanbul’da gerçekleştirilen kadınlar günü programına katıldı. 

Toplantıya Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Öz Güven-Sen Sendikamızın Genel Başkanı Ömer Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanımız Fatma Zengin, Öz Güven-Sen Kadın Komite başkan ve üyeleri katıldı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, kadın emekçilerin gününü kutlayarak, Öz Güven-Sen Sendikamıza düzenlediği toplantı nedeniyle teşekkür etti. 

Arslan, HAK-İŞ’in 46 yıldır ilkeli ve onurlu duruşundan hiçbir zaman taviz vermeden yoluna devam ettiğini belirterek, “Toplumdaki, sendikal hareketteki, milli meselelerdeki duruşumuz, ülkemizin bütünlüğü, birliği için yaptığımız ve ortaya koyduğumuz çalışmaların bütün toplamı HAK-İŞ’i oluşturuyor.  O yüzden HAK-İŞ’in başarısını Türkiye’nin başarısı, HAK-İŞ’in gücünü Türkiye’nin gücü olarak görüyoruz. HAK-İŞ’in aslında emek hareketinin gücü olduğuna inanıyoruz. Çünkü biz bu hareketin tam ortasında ve merkezindeyiz” dedi.

Toplantıda, Öz Güven-Sen Sendikamızın Genel Başkanı Ömer Yılmaz da bir konuşma yaptı. Yılmaz, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.  

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin de bir konuşma yaptı.  


HABERE AİT GÖRSELLER :

04 Mart 2022 22:25, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu