ARSLAN, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZLE SAHURDA BULUŞTU

17 Nisan 2022 10:43, Haberler


ARSLAN, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZLE SAHURDA BULUŞTU 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 17 Nisan 2022 tarihinde, Şehit aileleri, Gazilerimiz ve aileleriyle sahur programında bir araya geldi.

Programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ın yanı sıra; Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar, 15 Temmuz Şehidimiz merhum Celalettin İbiş'in ailesi, 15 Temmuz Gazilerimiz ve aileleri ile Hizmet-İş Sendikamızın Ankara 2 No'lu Şube Başkanı Recep Dere katıldı.

Program Şehitlerimizin ruhuna dualar okunmasıyla başladı.

"Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin daha çok ilgiye ihtiyacı var" diyen Arslan, şehitlerimizi rahmetle ve minnetle andı.  

“Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Unutulmamalı" 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, sahur programına katılan şehit ve gazilerimizin ailelerine teşekkür ederek,  “Şehitlerimiz ve gazilerimiz unutulmamalı. HAK-İŞ olarak prensip kararımız gereği gittiğimiz her şehirde şehitlerimizin yakınlarını ve gazilerimizi ziyaret ediyoruz. Türkiye’nin bugünlere gelmesinde vatan için evlatlarını feda eden ailelerimizin onurlu duruşu var. Ülkemiz kadar şehit ailelerimize ve gazilerimize sahip çıkan bir ülke daha yok. Allah devletimizi yönetenlerden razı olsun” dedi.

"Arslan’dan Geçmiş Olsun Ziyareti"

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Keçiören Belediyesi çalışanı üyemiz İbrahim Bulanık’a oğlunun rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Üyemizin oğlu Buğra Bulanık’ı ziyaret ederek moral veren Genel Başkanımız Mahmut Arslan, acil şifalar diledi.

"Arslan, Üyemizin Evine Konuk Oldu"

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Altındağ Belediyesi’nde çalışan üyemiz Halil Laçinkaya’nın evine konuk oldu.

Üyemiz ve ailesiyle samimi bir havada sohbet eden Arslan, kendilerini ağırlayan Laçinkaya ailesine teşekkür etti, hayırlı Ramazanlar diledi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Nisan 2022 10:43, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu