ARSLAN, AHİK GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALXASOV İLE BİR ARAYA GELDİ

07 Mayıs 2022 20:00, Haberler


ARSLAN, AHİK GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALXASOV İLE BİR ARAYA GELDİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 7 Mayıs 2022 tarihinde Azerbaycan Hemkarlar İttifaklar Konfederasyonu (AHİK) Genel Başkan Yardımcısı Cevanşir Alxasov ile bir araya geldi.

Arslan’a, HAK-İŞ Dış İlişkiler Koordinatörümüz Merita Yıldız eşlik etti.

Arslan, Azerbaycan ve Türkiye’nin daima dost ve kardeş iki ülke olduğunu anımsatarak, HAK-İŞ Konfederasyonu olarak Karabağ şehitlerinin ailelerine destek için 14 Ocak 2022 tarihinde yaptıkları bağıştan duydukları memnuniyeti ifade etti. 

Cevanşir Alxasov ise AHİK Genel Başkanı Settar Mahbeliyev'in selamını ileterek iki ülke ve konfederasyon arasındaki ilişki ve işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Alxasov, AHİK'in Türkiye’de yaşanan orman yangınlarından duydugu üzüntüyü dile getirdi ve Türkiye'ye geçmiş olsun dileğinde bulundu. Alxasov, Azerbaycan Hemkarlar İttifakları Konfederasyonu olarak, HAK-İŞ ile birlikte zarar gören ormanlık alanların yeniden ağaçlandırılması çalışmalarına destek olmak istediklerini söyledi. Alxasov, AHİK'in Türkiye’de zarar gören ormanlık alanların yeniden ağaçlandırılması için hazırladığı destek çekini Genel  Başkanımız Mahmut Arslan’a takdim etti. 

Görüşme, karşılıklı hediyeleşme ile son buldu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

07 Mayıs 2022 20:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu