ARSLAN, COJEP INTERNATIONAL HEYETİNİ KABUL ETTİ

20 Temmuz 2022 11:23, Haberler


ARSLAN, COJEP INTERNATIONAL HEYETİNİ KABUL ETTİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 19 Temmuz 2022 tarihinde, Eşitlik ve Barış Konseyi COJEP Genel Başkanı Ali Gedikoğlu ve beraberindeki heyet ile HAK-İŞ Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Ziyarete Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, Genel Sekreterimiz Eda Güner, Eşitlik ve Barış Konseyi COJEP Genel Başkanı Ali Gedikoğlu, Azerbaycan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti ve Bangladeş’ten gelen konuk heyetler, HAK-İŞ Genel Merkez çalışanları ve uzmanlarımız katıldı.

Görüşmede, Konfederasyonumuz HAK-İŞ ile COJEP arasında yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, COJEP ile uzun yıllardır çok başarılı projelerde birlikte çalışma imkanı bulduklarını belirterek, “COJEP ile yaptığımız projelerle en başarılı çalışmaları gerçekleştirdik. 10 yıla yakındır projelerde birlikte çalıştık. COJEP işini seven, bilerek planlamalar yapan ve bunu hayata geçiren bir kuruluş. Yürüttüğümüz projelerdeki başarı öykülerinin, dünya içinde bir örnek olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Arslan, HAK-İŞ’in 750 bin üyesi ve 21 sendikasıyla Türkiye’nin en büyük ikinci işçi konfederasyonu olduğunu ifade ederek, “Türkiye’nin işçi sendikaları konfederasyonları içerisinde etkin, güçlü ve yaygın olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Hem ulusal hem de uluslararası sendikal hareketle birlikte çok yakın çalışmalar yürütüyoruz. Dünya sendikal hareketinin en güçlü yapılarında yer almaktayız ve o yapıların bir parçasıyız” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız ve Genel Sekreterimiz Eda Güner, yaptıkları konuşmada COJEP ve beraberindeki heyetin HAK-İŞ’i ziyaretlerinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirttiler.

HABERE AİT GÖRSELLER :

20 Temmuz 2022 11:23, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu