ARSLAN, HAK-İŞ’TE STAJ EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

21 Temmuz 2022 14:55, Haberler


ARSLAN, HAK-İŞ’TE STAJ EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 21 Temmuz 2022 tarihinde, konfederasyonumuz bünyesinde gerçekleştirilen staj programında eğitim gören öğrencilerimizle bir araya geldi.

Arslan, staj gören öğrencilerle tek tek sohbet ederek, staj programı kapsamında konfederasyonumuz tarafından stajyerlerimize verilen eğitimler hakkında bilgiler aldı. Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonu’nun sadece bir sendika olmadığını, sosyal hayatın içerisinde her konu, her sorun için HAK-İŞ’in görüş, fikir ve çözüm önerileri bulunduğunu söyledi. 

Arslan, “HAK-İŞ Konfederasyonu hem ulusal hem de uluslararası sendikal hareketin en büyük aktörlerden birisidir. HAK-İŞ, işçinin hak ve menfaatlerini korumak, sendikal hareket yön vermek, işçi-işveren arasında diyaloğu kurmak, işçi kardeşlerimizi toplu iş sözleşmesi masasında temsil etmemizin yanında sosyal sorumluluklarını da yerine getiren, dünyanın neresinde olursa olsun mazlum ve mağdurun yanında olan bir kuruluştur. Ülkemizin, bölgemizin ve bütün dünyanın mazlumlarına bizim borcumuz vardır ve onların bizden alacakları vardır. Başta çalışma hayatında mazlum ve mağdur kardeşlerimiz olmak üzere, nerede mağdur olmuş, zulme uğramış, hakkı gasp edilmiş kardeşimiz varsa bizlerin onların yanında olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Temmuz ayı içerisinde eğitim gören stajyerleri HAK-İŞ’te görmekten, onlarla birlikte aynı mesaiyi paylaşmaktan, HAK-İŞ’in yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetlerin içerisinde öğrencilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. 

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, eğitim programına dahil edilen stajyerlerin HAK-İŞ’in sendikal faaliyetlerinin yanında, sosyal projelerini de yakından görme ve projelerde görev almalarından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, öğrencilerimize başarı dileklerinde bulundu.

Genel Sekreterimiz Eda Güner de stajyerlerimizle bir araya gelerek, onları HAK-İŞ’te görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güner, HAK-İŞ’in çalışma ilke ve prensiplerine ilişkin bilgiler verdi, stajyerlerimizin değerlendirmelerini aldı.

Genel Başkanımız Arslan, stajyerlerimize Staj Bitirme Sertifikalarını ve hediyelerini verdi. 

21 Temmuz 2022 14:55, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu