ÜRDÜN GFJTU KONFEDERASYONUNDAN KONFEDERASYONUMUZA ZİYARET

02 Eylül 2022 16:11, Haberler


ÜRDÜN GFJTU KONFEDERASYONUNDAN KONFEDERASYONUMUZA ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, 2 Eylül 2022 tarihinde, Ürdün GFJTU Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Khaled Mousa Abu Marjoub ve beraberindeki heyet ile HAK-İŞ Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, Ürdün GFJTU Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı / Turizm, Hotelcilik ve Hizmetler Çalışanları Sendikası Başkanı Khaled Mousa Abu Marjoub, Ürdün Turizm, Hotelcilik ve Hizmetler Çalışanları Sendikası Mali Sekreteri Hamed al Bataineh, Ürdün Turizm, Hotelcilik ve Hizmetler Çalışanları Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi Moayad am Wehedi, HAK-İŞ Dış İlişkiler Koordinatörümüz Merita Jegeni Yıldız, Dış İlişkiler Uzmanımız Ahmed Halfaya ve uzmanlarımız katıldı.

“Sizleri HAK-İŞ’te Ağırlamaktan Büyük Mutluluk Duyuyoruz”

Yıldız, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, HAK-İŞ’in hem ulusal hem de uluslararası sendikal hareketin önemli aktörlerinden birisi olduğunu söyledi. Yıldız, “HAK-İŞ Konfederasyonumuz ITUC’un önemli bir üyesidir. Bu üyelikten dolayı gurur duyuyoruz. Bu görevimizi de tüm samimiyetimizle yapıyoruz. Kendi gücümüzle hem ITUC’a, hem de dünya sendikal hareketine katkı veriyoruz” diye konuştu.

“İki Ülke Arasındaki İlişkilerimizi Artıracağız”

Ürdün ile Türkiye arasındaki ilişkilerin her geçen gün artarak devam ettiğine dikkat çeken Yıldız, “İki ülke arasındaki ilişkiler daha da artacaktır. HAK-İŞ olarak büyük bir gelişme ve büyümenin içerisindeyiz. 2011 yılında Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yönetiminde sürekli büyüyerek bugün 760 bin üyelik bir konfederasyon durumuna geldik. Genel Başkanımız ile birlikte yeni politikalar geliştirerek yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Ürdün’ün Filistin ve Kudüs konusuna büyük önem veren ülkelerden birisi olduğunu hatırlatan Yıldız, HAK-İŞ’in hem Filistin’e hem de dünyanın bütün mazlumlarına her türlü desteği vermeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

“İki Konfederasyon Arasındaki İlişkileri Önemsiyoruz”

Ürdün GFJTU Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Khaled Mousa Abu Marjoub, Türkiye’de ve HAK-İŞ’te olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye’nin Kudüs ve Filistin için verdiği desteklere Ürdün olarak bizler de destek vermeye devam edeceğiz. İki konfederasyon arasındaki ilişkileri önemsiyoruz. Özellikle Türkiye’nin Rusya-Ukrayna savaşında aktif rol alması, arabuluculuk üstlenmesi gurur verici. Türkiye’nin her alanda güçlenmesi, Müslümanlar olarak bizleri de çok mutlu ediyor” dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Eylül 2022 16:11, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu