HAKLI MÜCADELENİN 4. YILINDA DİYARBAKIR ANNELERİMİZİN YANINDAYIZ

03 Eylül 2022 17:34, Haberler


HAKLI MÜCADELENİN 4. YILINDA DİYARBAKIR ANNELERİMİZİN YANINDAYIZ

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, “Evlatlarını bölücü terör örgütünün elinden kurtarmak için başlattıkları mücadelenin dördüncü yılında da kahraman analarımızı yürekten kutluyor, yürüttükleri onurlu mücadelede yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz” dedi.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Diyarbakır annelerinin çocuklarını bölücü terör örgütünün elinden kurtarmak için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde başlattıkları oturma eyleminin dördüncü yılına ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

“HAK-İŞ olarak, Evlat Nöbetinin başladığı ilk günden beri Diyarbakır Annelerinin mücadelesinin yanında olduk.  Evlat nöbetinin dördüncü yılında da yanlarındayız. 

HAK-İŞ olarak, nice yıllar olsa da evlatlarına kavuşmak için başlattıkları haklı ve onurlu mücadelelerinde Diyarbakır Annelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 

Mücadelelerini 3 yıldır, 1096 gündür sürdüren ve bugün 4. Yılına giren Diyarbakır Anneleri, ülkemizin, bölgemizin ve küremizin onuru ve gururudur. Onlar terörle mücadelede milletimize örnek oldu, milletimizin vicdanı oldu. Milletimizin kararlılığına güç verdi. Mücadelelerini 3 yıldır, 1096 gündür sürdüren ve bugün 4. Yılına giren Diyarbakır Anneleri, ülkemizin, bölgemizin ve küremizin onuru ve gururudur. Onlar terörle mücadelede milletimize örnek oldu, milletimizin vicdanı oldu. Milletimizin kararlılığına güç verdi. 

HAK-İŞ olarak, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Terör ile mücadele sadece devletin görevi değildir. Aynı zamanda biz vatandaşların ve sivil toplum örgütlerinin de görevidir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya terörle mücadeledeki dirayetli ve kararlı duruşundan dolayı HAK-İŞ ve tüm emekçiler adına teşekkür ediyor, Diyarbakır Annelerinin dört yıldır büyük bir kararlılıkla yürüttükleri mücadeleyi görmezden gelenleri kınıyoruz. 

HAK-İŞ olarak, evlatlarını bölücü terör örgütünün elinden kurtarmak için başlattıkları mücadelenin dördüncü yılında kahraman analarımızı yürekten kutluyor, yürüttükleri onurlu mücadelede yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz”


HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Eylül 2022 17:34, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu