8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNDE DEPREMDEN ETKİLENEN ÜYELERİMİZİN YANLARINDA OLDUK

08 Mart 2023 16:21, Haberler


8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNDE DEPREMDEN ETKİLENEN ÜYELERİMİZİN YANLARINDA OLDUK

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde de Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden etkilenen üyelerimizi ve ailelerini ziyaret ederek, dayanışma duygularımızı ifade ettik. “Yaralarımızı Birlikte Saracağız” dedik. 

HAK-İŞ Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereği, bu yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde HAK-İŞ Konfederasyonu Kadın Komitemiz Koordinatörlüğünde illerde İl Başkanlarımız ve Kadın Komitelerimizle depremlerden etkilenen üyelerimizi ve ailelerini işyerlerinde ve evlerinde ziyaret ettik.

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanımız ve Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin ve beraberindeki Kadın Komite Üyeleri depremden etkilenen ve Ankara’da tedavileri devam eden Öz Sağlık İş Sendikamızın üyeleri ve diğer hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular. 

HAK-İŞ olarak, yaşadıkları bütün acılara ve içinde bulundukları zorluklara karşın hastanelerde, belediyelerde, fabrikalarda, kamu ve özel pek çok işyerinde işinin başında olan üyelerimizi ve deprem bölgelerinden Türkiye’nin değişik illerine gelen aileleri İl Başkanlarımız ile Kadın Komite temsilcilerimiz ziyaret ederek Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın selamını iletti, geçmiş olsun ve taziye dileklerinde bulundu. Kadın üyelerimizin 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününü kutlayan teşkilat mensuplarımız, dayanışma duygularını iletti ve hediye takdiminde bulundu. 

HAK-İŞ olarak,  bütün gücümüzle ve teşkilatımızla birlikte milletimizin yanındayız. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür. HAK-İŞ olarak, depremden etkilenen bölgelerden ülkemizin dört bir yanına gelen ailelerimizin yanındayız ve yaralarımızı birlikte saracağız. 

Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

08 Mart 2023 16:21, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu