RAMAZAN-I ŞERİFİMİZ KUTLU OLSUN

23 Mart 2023 09:14, Haberler


RAMAZAN-I ŞERİFİMİZ KUTLU OLSUN

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, “Bu yıl Ramazan ayına deprem ve sel gibi doğal afetlerde kaybettiklerimizin hüznüyle giriyoruz. Ramazan ayı maddi ve manevi olarak yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın en üst seviyelere çıktığı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının güçlendiği bir aydır. Ramazan ayının rahmet ve bereketiyle depremin yaralarını birlikte saracağımıza inanıyoruz. Mübarek Ramazan ayının ülkemize, çalışanlara ve tüm insanlığa sağlık,  barış, huzur ve refah getirmesini diliyoruz” dedi. 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Rahmet ve Bereket Ayı olan Ramazan-ı Şerif dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"On bir ayın sultanı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olarak kabul edilen Ramazan ayına deprem ve sel gibi doğal afetlerde kaybettiklerimizin hüznüyle giriyoruz.  Ramazan ayı maddi ve manevi olarak yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın en üst seviyelere çıktığı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının güçlendiği bir aydır. Ramazan ayının rahmet ve bereketiyle, birlik beraberlik ruhuyla depremin yaralarını birlikte saracağımıza inanıyoruz.

Ramazan Ayının bereketini, hayrını ve lütfunu kazanmak için her anının kıymetine olan inancımızla, ülkemizde yaşanan doğal afetler sonrası yaraların sarılması, terörün, savaşların ve insanlık dışı bütün uygulamaların bir an önce bitmesini, işgal, kavga ve çatışmaların son bulmasını temenni ediyoruz.

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, deprem ve sel felaketlerinde vefat eden kardeşlerimize bir kez daha rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı, yaralılarımıza Allah’tan şifa diliyoruz. Tüm üyelerimizin, çalışanların, Müslüman aleminin Ramazan ayını en içten duygularımızla kutluyor, sağlık, barış, huzur, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın daha da arttığı, işimiz ve aşımızın güvencede olduğu nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyoruz. 



HABERE AİT GÖRSELLER :

23 Mart 2023 09:14, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu