ARSLAN, BAKAN KURUM İLE BİR ARAYA GELDİ

17 Mayıs 2023 18:34, Haberler


ARSLAN, BAKAN KURUM İLE BİR ARAYA GELDİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile 17 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul’da bir araya geldi. Arslan, Bakan Kurum’a İstanbul ilçe belediyelerinde çalışan üyelerimizin ücretlerinin iyileştirilmesi konusundaki talebimizi bir kez daha iletti. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’da bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelerek, İstanbul ilçe belediyelerinde çalışan üyelerimizin talepleri ve sorunlarına ilişkin istişarelerde bulundu. 

Arslan, Bakan Kurum’a, üyelerimizin ücretlerinin iyileştirilmesi yönünde HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın 12 Ocak 2023 ve 5 Nisan 2023 tarihlerinde belediyelere yazılı olarak ilettiği talepleri hatırlattı.

Genel Başkanımız Arslan, sorunun çözümüne yönelik katkı sunulması gerektiğini belirterek, üyelerimizin ücret ve sosyal haklarının, İstanbul şartları göz önüne alınarak, insana yakışır bir yaşam düzeyine yükseltilmesi gerektiğini vurguladı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Mayıs 2023 18:34, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu