KAZAKİSTAN SENDİKALAR FEDERASYONU’NDAN HAK-İŞ’E ZİYARET

01 Aralık 2023 15:27, Haberler


KAZAKİSTAN SENDİKALAR FEDERASYONU’NDAN HAK-İŞ’E ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 1 Aralık 2023 tarihinde Kazakistan Sendikalar Federasyonu Başkanı Satybaldy Dauletalin ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Kayabaşı, Kazakistan İşçi Sendikaları Federasyonu Gençlik Konseyi Başkanı Ayan Salimgereyev, Astana il Başkanı Tolegen Kunadilov ve Dış İlişkiler Birim Amirimiz Merita Yıldız ile HAK-İŞ Gençlik Komitesi Başkanı Av. Hamdi Abdullah Koçoğlu yer aldı.

Genel Başkanımız Arslan, Kazakistan Sendikalar Federasyonu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Arslan, Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu’na (ITUC) Kazakistan Sendikalar Federasyonu’nun üyelik sürecinde birlikte hareket edildiğini belirterek, “Kazakistan işçi hareketi ve Kazakistan bunu fazlasıyla hak ediyor” dedi.

 Satybaldy Dauletalin, Genel Başkanımız Arslan’a misafirperverliği için teşekkürlerini iletti. Dauletalin, ITUC’a üyelik sürecinde destekleri adına Genel Başkanımıza ve ekibine minnettar olduğunu vurgulayarak, “Mahmut Arslan bizim ağabeyimizdir, kendisinin bizi üyelik sürecinde desteklemesinden dolayı gurur duyduk, iş birliği çalışmalarımızı giderek arttıran bir ivme ile devam ettirmek istiyoruz” dedi. 

Dauletalin, HAK-İŞ Konfederasyonumuzun 15. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden göreve seçilen Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Aralık 2023 15:27, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu