HAK-İŞ’TEN TÜRK KIZILAYI’NA ZİYARET

01 Mart 2013 14:00, Haberler


HAK-İŞ’TEN TÜRK KIZILAYI’NA ZİYARET

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar’ı makamında ziyaret ederek yürütülen faaliyetler nedeniyle kendisine teşekkür etti. Ziyarette HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin ve Türk Kızılayı’nın Yönetim Kurulu Üyeleri de bulundu.

 

Genel Başkan Arslan daha önce de Türk kızılayı ile HAK-İŞ’in ortak bazı faaliyetler yürüttüklerini, ilk yardım konusunda işçilerin eğitimi ile ilgili verimli eğitim çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirterek, “Türk Kızılayı ülkemizin iftihar kaynağı kurumlarından biri olmuştur. Artık dünya çapında insanlığın yardımına koşabilen bir yardım örgütümüz var” dedi. Gazze’de, Somali’de, Arakan’da, Suriye’de, Bosna’da, ülke içinde gerçekleşen afetlerde HAK-İŞ olarak sosyal sorumluluğun gereğini yerine getirdiklerini belirten Arslan, “Ülkemizin, dünyanın neresinde muhtaç düşmüş, acı çeken, zulüm gören varsa HAK-İŞ bu insanlara elini uzatmakta tereddüt etmemiştir. Bundan sonra da sorumluluklarımızı imkânlarımız ölçüsünde yerine getireceğiz” dedi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar da HAK-İŞ’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek sivil toplum kuruluşlarının Türk Kızılayı’nın faaliyetleri için çok önemli partnerler olduğunu söyledi. HAK-İŞ’in Türk Kızılayı’nın ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olduğunu ifade eden Genel Başkan Akar bundan sonra da HAK-İŞ ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar’a dünya genelinde yürüttükleri başarılı yardım çalışmalarından dolayı HAK-İŞ adına Genel Başkan Mahmut Arslan tarafından bir teşekkür plaketi sunuldu. Genel Başkan Arslan ayrıca Türk Kızılayı Şeref Defterini imzaladı.    

 

 

 

 

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Mart 2013 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu