KAZAKİSTAN MESLEKİ YETERLİLİK KURUMUNDAN HAK-İŞ MEYEB’E ZİYARET

08 Şubat 2024 16:08, Haberler


KAZAKİSTAN MESLEKİ YETERLİLİK KURUMUNDAN HAK-İŞ MEYEB’E ZİYARET

Kazakistan Cumhuriyeti Ulusal Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Yerassyl  Zhumanbayev ve beraberindeki heyet, HAK-İŞ MEYEB’i ziyaret etti. Ziyarette Kazakistan heyetinin yanı sıra HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Sekreter Yardımcısı ve HAK-İŞ MEYEB Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Abdullah  Koçoğlu, HAK-İŞ MEYEB Yönetim kurulu Üyesi ve İşletme Müdürü Rıdvan Günay, Mesleki Yeterlilik Kurumu Sınav ve Belgelendirme Dairesi Başkanı Mustafa Özgen, Mesleki Yeterlilik Kurumu Uzmanları ile HAK-İŞ MEYEB çalışanları katıldı.

Kazakistan’da çalışan işçilerin mesleki yeterlilik belgesi edinmesi amacıyla, mesleki yeterlilik ve belgelendirme alanında çalışma başlatan heyete, HAK-İŞ MEYEB İşletme Müdürü Rıdvan Günay tarafından yapılan sunum ile bilgi ve deneyimler aktarıldı.

Toplantı bitiminde konuşan Kazakistan Cumhuriyeti Ulusal Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Yerassyl Zhumanbayev, HAK-İŞ MEYEB’e yapılan ziyaretin Kazakistan’da devam eden çalışmalara önemli bir katkısının olduğunu, ilerleyen dönemlerde bu alanda işbirliklerinin geliştirilebileceğini ifade etti.

Ziyaret hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

08 Şubat 2024 16:08, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu