ARSLAN, HİZMET-İŞ SENDİKAMIZIN KADIN KOMİTE BAŞKANLAR KURULU’NA KATILDI

06 Mart 2024 00:18, Haberler


ARSLAN, HİZMET-İŞ SENDİKAMIZIN KADIN KOMİTE BAŞKANLAR KURULU’NA KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 5 Mart 2024 tarihinde Hizmet-İş Sendikamızın Kadın Komite Başkanlar Kurulu’na katıldı.

Arslan, Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle gerçekleştirilen programda Kadınlar Günü’nü kutlarken, Filistin’deki kadınların yaşadıkları zorluklara da değindi. 

 “Ev işçilerinin örgütlenmesi için bütün imkânlarımızı seferber ettik”

Kadın Komitesi Başkanlar Kurulu’nun birinci gündeminin ev işçileri konusu olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Arslan; “Biliyorsunuz, bir yıla yakın bir zamandır ev işçileri konusunda 15 binin üzerinde üyelik gerçekleştirdik. Hepinizi kutluyorum, bu önemli bir başarı ama tabii ki hedeflediğimiz noktada değiliz. Daha fazlasını yapmamız, daha fazlasını başarmamız gerekiyor. Sendikamızın bütün imkânlarını seferber ettik ve hiçbir şeyden sakınmıyoruz. Yeter ki bu arkadaşlarımız ev işçilerini sendikamız çatısı altına toplamayı başarsınlar” dedi. 

“Hedefimiz 50 bin ev işçisini üye yapmak” 

2024 yılı bitene kadar hedefin en az 50 bin ev işçisini sendikanın çatısı altında bir araya getirmek olduğunu söyleyen Arslan, hedeflerini şu cümlelerle dile getirdi: “50 bin arkadaşımıza ulaşacağız, sonra da büyük bir organizasyon, bir mitingle Türkiye kamuoyuna bu arkadaşlarımızın sorunlarını yüksek sesle ve ciddi bir şekilde duyurmamız gerekecek. Bunu başarabilecek kapasitemiz var, imkânlarımız var. Bu arkadaşlarımıza ulaşabilecek kadrolarımız var. O zaman yapılması gereken şey daha çok mücadele etmek.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

06 Mart 2024 00:18, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu