VEYSEL TİRYAKİ'DEN GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN'A ZİYARET

21 Mart 2024 16:40, Haberler


VEYSEL TİRYAKİ'DEN GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN'A ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 21 Mart 2024 tarihinde AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki'yi HAK-İŞ'te ağırladı.

Ziyarette Genel Başkanımız Mahmut Arslan'a, Hizmet-İş Sendikamız Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, Hizmet-İş Sendikamız Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yeşilyurt, Hizmet-İş Sendikamız Ankara 2 No'lu Şube Başkanı Recep Dere eşlik etti.

"İnşallah Birlikte Çalışacağız"

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Tiryaki seçim çalışmaları kapsamında Altındağ ilçesinde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Veysel Tiryaki, "HAK-İŞ Konfederasyonumuzla daha önceki dönemlerde birlikte çalıştık. Seçimlerden sonra da inşallah birlikte çalışacağız. Belediye başkanı olarak çalışmalarımızı biliyorsunuz, çalışan emekçilerimiz ile hiçbir zaman sorunumuz olmadı. İşçilerimizle birlikte Altındağ'a güzel hizmetler yaptık, güzel eserler kazandırdık. Çalışanlarımızın haklarını koruduk, ücretlerini zamanında ödedik. Altındağ'ın ve işçilerimizin desteğiyle yeni dönemde de sendikamız ile uyum içerisinde çalışacağız. Bütün hizmetlerimizi belediye çalışanlarımızla birlikte yaptık. Bundan sonra da Altındağ'da hizmetlerimizi belediye çalışanlarımızla birlikte yapacağız, yeni eserler kazandıracağız, yeni yatırımlar yapacağız" diye konuştu.

"Altındağ”a Kazandırdıklarının Şahidiyiz”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Veysel Tiryaki başkanımızla 15 yıldır birlikte çalıştık, kendilerini yakından tanıyoruz. Altındağ'a kazandırdıklarının şahidiyiz. Belediye Başkanlığı döneminde hem ssendikalarımızla hem çalışanlarıyla son derece uyumlu bir çalışma gerçekleştirdi. Yeni dönemde de kendisine başarılar diliyoruz. Başarılı çalışmaların yeni dönemde de devam edeceğini umut ediyoruz. Biz kendisini tanıyoruz, destekliyoruz, çalışanlarımız, sendikamız ve Altındağ için de hayırlı olması diliyorum" diye konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Mart 2024 16:40, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu