ARSLAN, BAKAN IŞIKHAN İLE MAMAK'TA BİRARAYA GELDİ

21 Mart 2024 21:18, Haberler


ARSLAN, BAKAN IŞIKHAN İLE MAMAK'TA BİRARAYA GELDİ 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 21 Mart 2024 tarihinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile AK Parti Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. 

Ziyarette, AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı ve Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, Genel Başkan Yardımcıları İdris Ersoy ve Celal Yıldız, Ankara 4 No’lu Şube Başkanı Yusuf Güler, Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Recep Dere ve Mamak’lılar yer aldı.

Genel Başkanımız Arslan toplantıda, Asım Balcı’ya yeni dönemde başarılar diledi. Arslan, Asım Balcı ile Altındağ belediye başkanlığı döneminde HAK-İŞ'e bağlı sendikalarımızın son derece yakın ve uyumlu bir çalışma  icinde olduklarını belirterek, bu çalışmaların Mamak'ta da devam edeceğine olan inancını ifade etti. 

Arslan, Mamak’ta Üyelerimizle Buluştu

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretinin ardından Mamak Belediyesi’nde çalışan üyelerimizle değerlendirme toplantısında buluştu. 

Üyelerimize görevlerinde kolaylıklar dileyen Genel Başkanımız Arslan, Mamak Belediyesi emekçileriyle uzun yıllardır yol yürüdüklerini, bugüne kadar gösterdikleri birlik ve beraberlik için teşekkür etti. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Mart 2024 21:18, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu