ARSLAN, ÇALIŞMA EKONOMİSİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

13 Mayıs 2024 17:35, Haberler


ARSLAN, ÇALIŞMA EKONOMİSİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 13 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencileri ile Hizmet-İş Sendikamızın genel merkezinde bir araya geldi.

Düzenlenen programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Sekreter Yardımcısı Av. Mehmet Yeşilyurt, İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğretim görevlisi Dr. Erkam Kocakaya, Hizmet-İş Sendikamızın Uzmanları, Hukuk Müşavirleri ve öğrenciler katıldı.

Genel Başkanımız Arslan, öğrencileri sendikamızda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Konfederasyonumuz HAK-İŞ ve Sendikamız Hizmet-İş’te üniversitede eğitim gören öğrencilere staj imkânı sunuyoruz. Bunu, geleceğin sendikacılarının yetişmesi ve iş hayatını öğrenmeleri açısından önemli görüyoruz” dedi.

Arslan, öğrencilere HAK-İŞ ve Hizmet-İş’in ülkemiz ve çalışanlar açısından yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Arslan, daha sonra, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğretim görevlisi Dr. Erkam Kocakaya da Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a düzenlenen organizasyon için teşekkür etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Mayıs 2024 17:35, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu