ARSLAN’DAN KKTC CUMHURİYET MECLİSİ BAŞKANI TÖRE’YE ZİYARET

24 Mayıs 2024 15:06, Haberler


 ARSLAN’DAN KKTC CUMHURİYET MECLİSİ BAŞKANI TÖRE’YE ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan Başkanlığındaki HAK-İŞ Yönetim Kurulumuz, 24 Mayıs 2024 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre ile bir araya geldi. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a, Genel Başkan Yardımcılarımız Yunus Değirmenci, Devlet Sert, Halil Çukutli, Mehmet Ali Kayabaşı, Genel Sekreterimiz Eda Akbulut ve KKTC Kamu-Sen Sendikamızın Genel Başkanı Metin Atan ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonumuzun KKTC Temsilciliğinin açılışı ve Başkanlar Kurulu Toplantısı dolayısıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunduklarını belirterek, KKTC Kamu-Sen Sendikamızın konfederasyonumuza bağlı en önemli sendikalardan biri olduğunu ifade etti.

Arslan, HAK-İŞ’in 35 yıldır Kıbrıs ve Kamu-Sen arasında köklü ilişkiler kurduğunu belirterek, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye arasındaki ilişkileri güçlendirmek konusunda sorumluluğumuz var” dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de ‘’Türkiye’deki bir konfederasyon olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Kardeş Sendika Kamu-Sen'le birlikte olmanızı taktir ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum’’. dedi

Ziyaret, hediyeleşme ve toplu fotoğraf ile sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Mayıs 2024 15:06, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu