ARSLAN’DAN ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÜLPINAR’A ZİYARET

12 Haziran 2024 17:35, Haberler


ARSLAN’DAN ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÜLPINAR’A ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 12 Haziran 2024 tarihinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, HAK-İŞ Şanlıurfa İl Başkanımız ve Hizmet-İş Sendikamızın Şanlıurfa 1 No’lu Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu ve Şanlıurfa 2 No’lu Şube Başkanı Bozan İzol da bulundu.

Genel Başkanımız Arslan, 31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Kasım Gülpınar’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

ARSLAN’DAN KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇİFTİ’YE ZİYARET

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, ayrıca Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Başkanımız Arslan, 31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı olarak seçilen Nihat Çiftçi’yi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Haziran 2024 17:35, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu