EPSU KONGRESİ’NDE FİLİSTİN İLE DAYANIŞMA VE GAZZE’YE DESTEK STANDI AÇTIK

19 Haziran 2024 13:49, Haberler


EPSU KONGRESİ’NDE FİLİSTİN İLE DAYANIŞMA VE GAZZE’YE DESTEK STANDI AÇTIK

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve beraberindeki heyetimiz, Romanya’nın başkenti Bükreş’te, Avrupa Kamu Hizmetleri Federasyonu’nun (EPSU) 11. Kongresi’nde  76 yıldır işgal altında olan Filistin topraklarında 7 Ekim’den bu yana soykırıma dönüşen insanlık suçuna dikkat çekmek, Filistinli kardeşlerimizin seslerini dünya kamuoyuna  daha fazla duyurmak ve Siyonist terör devleti İsrail’in yaptığı zulümlere karşı dayanışmayı artırmak için ‘Filistin ile Dayanışma ve Gazze’ye Destek Standı’ açtı.

47 ülkeden 217 Sendika ve 8 Milyon çalışanı temsil eden EPSU’nun kongresinin ilk gününde standımız, Uluslararası sendikacılardan yoğun ilgi gördü.  

Filistin ile dayanışma konusunda başta Genel Başkanımız Mahmut Arslan olmak üzere Konfederasyonumuz HAK-İŞ ve Hizmet İş Sendikamızın göstermiş olduğu çabalar, uluslararası sendikacılar tarafından takdirle karşılanarak tebrik edildi. 

Kongre katılımcılarına, kongre süresince Filistin ile birlik ve beraberlik vurgusu yapmak adına, kefiye, atkı, broş, kalem ve stickerlar dağıtıldı. 

‘Filistin’e mesajım var’ adlı deftere yüzlerce sendikacı hislerini dileklerini ve isteklerini yazdı.


19 Haziran 2024 13:49, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu