ARSLAN, “İŞTEN ATILAN ÜYELERİMİZİ ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

15 Ekim 2024 20:50, Haberler


ARSLAN, “İŞTEN ATILAN ÜYELERİMİZİ ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 15 Ekim 2024 tarihinde, Van’da işten atılan üyelerimizin eylemine destek ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirme toplantısında, “Van’da işten atılan üyelerimizi asla yalnız bırakmayacağız. Üyelerimizi işlerine dönene kadar mücadelemizi esnetmeyeceğiz” dedi. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya,  HAK-İŞ Van İl Başkanımız Fatih Akdeniz, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, Genel Başkan Yardımcıları İdris Ersoy, Celal Yıldız ve Mehmet Keskin, Genel Sekreteri Av. Oğuz Aksoy, Genel Disiplin ve Genel Denetleme Kurulu Üyeleri, Şube ve İl Başkanları ile Genel Başkan Danışmanları katıldı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “166 gündür devam eden onurlu mücadelemizde emeği geçen Van Şube Başkanına, Yardımcılarına, üyelerimize hatta üyemiz olmamalarına rağmen kararlı duruş sergileyen emekçileri tebrik ediyorum.  Biz üyemiz olsun yada olmasın hiçbir emekçiyi kaderine terk etmedik. Sendikamızın böyle önemli bir duruşu var. Bizimle birlikte yürüyen herkese bu davanın mensupları olarak sahip çıkıyoruz. Van’da 40 yıldır varız. Olağanüstü dönemlerde burada yalnızca HAK-İŞ vardı. Olağanüstü dönemlerin ortadan kalkması için sadece HAK-İŞ mücadele etti” dedi.

Van halkının hiçbir zaman kaosa geçit vermediğini, üç devlete sınırı olan Van’ın ülkemiz, HAK-İŞ ve Sendikamız için çok kıymetli olduğunu, o yüzden Van’da var olmak zorunda olduklarını söyledi.

Van’da hiçbir zaman bayrağımızı yere düşürmedik diyen Arslan, “Van’da tüm baskı ve tehditlere rağmen mücadeleyi bırakmayan şubemizi, üyelerimizi ve çalışanlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Van’da işten atılan üyelerimizi asla yalnız bırakmayacağız. Üyelerimizi işlerine dönene kadar mücadelemizi esnetmeyeceğiz. Van’da şehit ailemizin çocuğu işten atılıyor, Kıbrıs Gazimizin kızı işten atılıyor. Buna sessiz kalamayız, mücadelemizi yükselterek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HAK-İŞ Van İl Başkanımız Fatih Akdeniz, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkan Vekili Halil Özdemir ve Genel Başkan Yardımcıları da değerlendirmelerde bulundu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Ekim 2024 20:50, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu